Best practices in LEADER Projects - Amintiri și secrete din Guadiana-Trasee turistice de neuitat

Participare angajați și parteneri/lideri locali la Programul Best practices in LEADER Projects” & Efficient methods for implementing a strategy in the LEADER Programme framework”

În perioada 8 -11 iulie 2014, angajați ai GAL ATBN și lideri din teritoriu au participat, la invitația a două asociații din Portugalia - Associação Terras do Baixo Guadiana și  Associação de Defesa do Património de Mértola -  la un program de vizite de studiu la proiecte finanțate de GAL, prin Programul LEADER.

Ziua 1 | 9 iulie 2014

Beneficiar: Fun River – Animação Turística, Lda

Spijinul acordat prin acest proiect a constat în crearea, dezvoltarea, dinamizarea și exploatarea a trei trasee turistice culturale din Guadiana de Jos, care se bazează pe factori endogeni și care nu pot fi imitați, din acest teritoriu: “Traseul minerilor”, “Traseul de contrabandă” și “Traseul arheologic și de monumente din Guadiana de Jos”, inclusiv monumentele și arheologia din Spania, în mod special din San Lucar del Guadiana. Principalele cheltuieli din acest proiect au vizat conceperea produselor turistice (traseele), achiziția de mijloace de transport și echipamente necesare indispensabile pentru organizarea de activități și excursii pe aceste trasee. Valoarea totală eligibilă a investiției a fost de 123.200,58 de euro, cu o finanțare nerambursabilă de 60%.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.