Lansarea activității GAL Asociația Transilvană Brașov Nord

Evenimentul de lansare a activității GAL ATBN a avut loc în teritoriul GAL-ului, mai exact în orașul Rupea și a avut ca obiectiv prezentarea activității pe care o va derula GAL-ul, acțiunile concrete ce se pot realiza, prezentarea calendarului estimativ al lansării cererilor de proiecte pentru anul 2012 etc. De asemenea, a fost realizată o scurtă prezentare  a măsurilor (121 Modernizarea exploatațiilor agricole, 313 Încurajarea activităților turistice, 312 Sprijin pentru crearea și dezvoltarea de microîntreprinderi, 123 Creșterea valorii adăugate a produselor agricole și forestiere) programate a fi lansate pe parcursul anului 2012. La eveniment au participat membri ai GAL-ului și potențiali beneficiari, în total 40 de persoane.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.