Lansare apel de selecție

În data de 25 aprilie 2012 a avut loc, la Rupea, primul eveniment de lansare a cererii de proiecte în cadrul Măsurii 121. Modernizarea exploatațiilor agricole.  Echipa GAL a prezentat fișa măsurii și a dat o serie de clarificări potențialilor beneficiari în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu privire la criteriile de eligibilitate, acțiuni și cheltuieli eligibile etc. La eveniment au participat 15 actori locali.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.