Întâlnire publică – Ticuş, 11.04.2013

La întâlnire au participat 10 actori locali din Comuna Ticuș

Întâlnirea a debutat cu o scurtă informare a participanților cu privire la activitatea GAL ATBN de la funcţionare până în prezent, cu trecerea în revistă a măsurilor lansate până în prezent şi a proiectelor depuse şi selectate.  Ulterior, au fost prezentate în detaliu apelurile de selecţie deschise şi posibilităţile de aplicare pentru anul 2013, exemple de proiecte care pot fi finanţate: 121 , 123, 122, 312, 313 şi 322. La finalul întâlnirii, persoanele interesate de depunerea unui proiect au primit ghidul solicitantului şi anexele măsurii respective tipărite. Fiecare participant a primit cate un notebook realizat de GAL ATBN şi câte o mapă cu un exemplar tipărit al prezentării Power Point.

Celor interesaţi de depunerea unui proiect li s-au înmânat exmplare ale ghiodurilor solicitantului. Participanții au fost invitați să contacteze echipa GAL ATBN pentru eventuale clarificări, detalii cu privire la depunerea proiectelor oricând consideră acest lucru de ajutor.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.