Întâlnire publică – Drăuşeni, 18 iulie 2013

La întâlnire au fost prezenți 10 participanți, majoritatea membri ai Grupului de Producători “Asociația Crescătorilor de Bovine Cața”. Întâlnirea a debutat cu o scurtă informare a actorilor locali cu privire la activitatea  GAL ATBN, cu trecerea în revistă a măsurilor lansate până în prezent şi a proiectelor depuse şi selectate.

În cea de-a doua parte a întâlnirii,  animatorul a prezentat apelurile de selecţie deschise în cursul anului  2013 şi exemple de proiecte care pot fi finanţate în cadul măsurilor 121, 123, 312 şi 313. Fiecare participant a primit cate un netebook realizat de GAL ATBN şi câte o mapă cu un  exemplar tipărit al prezentării Power Point. Participanţilor interesați de depunerea unui proiect li s-au înmânat exemplare tipărite ale ghidurilor măsurilor prezentate.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.