Eveniment de informare – Măieruș, 17.08.2013

Evenimentul a fost organizat la data la care s-a sărbătorit şi ziua comunei Măieruş, în aer liber, în apropierea primăriei. Au participat reprezentanţi ai membrilor Asociaţiei Transilvane Braşov Nord, reprezentanţi ai instituţiilor publice de la nivel local şi judeţean şi alti actori locali interesaţi de oportunităţile de dezvoltare rurală.

Animatorul comunitar a prezentat tuturor celor prezenți obiectivele şi indicatorii stabiliţi de GAL ATBN prin Planul de Dezvoltare Locală şi gradul de atingere a indicatorilor. De asemenea, au fost prezentate proiectele depuse la GAL până în prezent şi stadiul în care se află acestea.

Toţi cei interesaţi de detalii cu privire la activitatea Grupului de Acţiune Locală au fost invitaţi la discuţii individuale cu membrii echipei GAL, la standul instalat de aceştia. Dintre actorii locali prezenţi, 24 au vizitat standul GAL şi au cerut informaţii cu privire la proiectele depuse de solicitanţi din Măieruş şi din imediata vecinătate. Cele 24 de persoane au primit mape cu prezentarea detaliată a tuturor proiectelor şi materiale de informare realizate de GAL ATBN: notebook-uri, pixuri, memory stick-uri.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.