Lansare apeluri de selecție

În data de 15 octombrie 2013 a fost organizat evenimentul de lansare a măsurilor 121, 123, 312, 313, 322.  Evenimentul a avut loc la Rupea, la sediul GAL ATBN.  Echipa GAL le-a prezentat celor 15 actori locali care au participat la întâlnire măsurile lansate, a clarificat și a răspuns îmtrebărilor adresate de potențialii beneficiari.  Cei care au decis să înceapă pregătirea unui proiect, la finalul întâlnirii au primit Ghidul solicitantului și Anexa la ghidul solicitantului elaborată de GAL ATBN.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.