Eveniment de informare – Cetatea Rupea, 5 decembrie

În data de 05.12.2013, în incinta Cetății Rupea a avut loc evenimentul organizat de GAL ATBN cu scopul informării partenerilor GAL și potențialilor beneficiari cu privire la stadiul implementării strategiei de dezvoltare. În cadrul evenimentului a fost făcută o scurtă prezentare a proiectelor contractate și a celor aflate în diferite stadii de evaluare, au fost făcute mențiuni cu privire la valoarea contractelor semnate,  a proiectelor declarate eligibile de APDRP sau a proiectelor aflate în diferite stadii de evaluare.

La eveniment au participat 43 de actori locali care, împreună cu echipa GAL ATBN, au dezbătut subiecte legate de contrcatarea și implementarea proiectelor și au încercat să identifice împreună metode de promovare a turismului în teritoriul GAL.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.