Întâlnire publică – Rupea, 17 ianuarie

La eveniment au participat 7 persoane din Rupea, interesate de depunerea unui proiect pe Măsura 41. Întâlnirea a debutat cu o scurtă informare a actorilor locali cu privire la activitatea  GAL ATBN, cu trecerea în revistă a proiectelor depuse, eligibile, selectate şi contractate. În cea de-a doua parte a întâlnirii,  au fost prezentate apelurile de selecţie care se vor deschide în cursul săptămânii următoare: 121, 123 şi 322. Participanții au primit cate un netebook şi un calendar, materiale de informare realizate de GAL ATBN.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.