Asociaţia Transilvană Braşov Nord a invitat actorii locali la o sesiune de informare cu privire la activitatea desfăşurată în teritoriu

La eveniment au participat 31 de persoane, reprezentanți ai beneficiarilor Măsurii 41, reprezentanți ai membrilor asociației sau actori locali interesați de accesaarea Axei LEADER.Eveniment de informare – Viscri, 12 iunie 2014.

A fost o sesiune dinamică, în care beneficiarii proiectelor au intervenit după prezentarea propriului proiect făcută de echipa GAL ATBN și au adus la cunoștință celorlalți participanți stadiul în care se află proiectul la momentul respectiv, probleme întâmpinate și soluțiile identificate pentru depășirea acestora. Prezența reprezentantului OJPDR care avea ca scop monitorizarea activității GAL a fost de un real ajutor. Acesta a intervenit ori de câte ori a fost solicitat pentru clarificarea aspectelor neînțelese de participanți în procesul de implementare a proiectelor.

A fost un bun prilej să discutăm despre propunerea PNDR 2014-2020 trimisă de guvernul României către Comisia Europeană și așteptările pe care le avem noi pentru GAL ATBN de la acestă perioadă de programare.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.