Eveniment de informare GAL ATBN, 12 decembrie, Criț

În data de 12 decembrie 2014, la Casa Kraus din Criț, echipa GAL ATBN a organizat un eveniment de informare.  Participanții, actorii locali din teritoriu care au depus sau intenționează să depună proiecte în cadrul Măsurii 41, au fost informați cu privire la rezultatele activității GAL Asociația Transilvană Brașov Nord și au avut ocazia să discute cu ceilalți participanți, cu echipa GAL ATBN și cu reprezentantul OJFIR Brașov despre obstacole și soluții identificate în procesul de absorbție a fondurilor PNDR.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.