Demolare casă şi anexe gospodăreşti şi obţinerea de A.C. pentru Centru de informare şi promovare turistică

Titlu proiect: Demolare casă şi anexe gospodăreşti şi obţinerea de A.C. pentru Centru de informare şi promovare turistică
Denumire beneficiar: Comuna Homorod
Loc de implementare a proiectului: sat Homorod, comuna Homorod
Buget: Cost total: 124.578 euro, din care finanțare nerambursabilă: 100.565 euro
Durata proiectului: 20 luni
Data semnării contractului de finanțare: 14.02.2014
Stadiu: în derulare

Descriere

Prin proiect se urmăreşte îmbunătăţirea activităţii de turism în comuna Homorod, oferind atât populaţiei locale, cât şi turiştilor oportunitatea de a se informa asupra obiectivelor turistice.

În acest sens, se construieşte Centru de informare şi promovare turistică şi se realizează materiale pentru informare şi pentru promovarea turismului rural. Funcţiuni propuse: 1 birou destinat zonei administrative, o sală de primire public, un hol acces public, grup sanitar, 3 locuri de parcare în incinta imobilului realizate cu pavaj din piatră rotundă albă de râu.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.