Schimbare destinație din locuință în pensiune agroturistică, extindere anexe

Titlu proiect: Schimbare destinație din locuință în pensiune agroturistică, extindere anexe
Denumire beneficiar: Fernolend Caroline Întreprindere Individuală
Loc de implementare a proiectului: sat Viscri, comuna Bunești
Buget: Cost total: 157.390 euro, 
din care finanțare nerambursabilă: 71.405 euro
Durata proiectului: 18 luni
Data semnării contractului de finanțare: 04.06.2014
Stadiu: în derulare

Descriere

Este prevăzută înfiinţarea unei pensiuni agroturistice de o margaretă prin reamenajarea, refuncționalizarea, mansardarea parțială și extinderea unei case cu o cameră și a două anexe ale acesteia.

Având în vedere că terenul are destinație de zonă de locuințe cu valoare istorică, intervențiile pentru crearea condițiilor de funcționare vor fi minime. Capacitatea de cazare a agropensiunii va fi de 5 locuri în două camere de cazare.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.