Construire pensiune agroturistică Elena

Titlu proiect:Construire pensiune agroturistică Elena
Denumire beneficiar:Suciu Elena Întreprindere Individuală
Loc de implementare a proiectului:sat Criţ, comuna Buneşti
Buget:Cost total: 163.654 Euro, din care finanțare nerambursabilă: 99.768 Euro
Durata proiectului:27 luni
Data semnării contractului de finanțare:17.06.2013
Stadiu:în derulare

Descriere

Proiectul prevede construirea unei pensiuni agroturistice cu 6 camere de cazare cu băi proprii, recepţie, sală pentru servirea mesei, bucătărie, terasă, depozit de materiale pentru curăţenie şi cameră pentru centrala termică.

În curte se amenajează un loc de joacă pentru copii, se construiesc două chioşcuri de lemn, între cele două chioşcuri se amplasează un grill, iar în spatele grădinii se amplasează un teren de volei.

La finalul proiectului pensiunea agroturistică va atinge standardul de 2 margarete.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.