Selecție voluntari

GAL ATBN își dezvoltă echipa de voluntari care urmează să participe la identificarea, marcarea și mentenanța de trasee de drumeție. Cei interesați sunt invitați să își depună dosarele de candidatură care vor include copie CI, angajamentul  candidatului (Anexa 1) și consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Anexa 2) semnate. 

Voluntarii din echipa extinsă vor putea participa, în funcție de momentul la care se vor înscrie și de încadrarea în bugetul proiectului, la atelierele și activitățile care vor fi organizate în cadrul proiectului.

Anexele 1 și 2 pot fi descărcate de mai jos:

>Descarca Anexa 1- Angajamentul candidatului

>>>Descarca Anexa 2- Consimțământ GDPR

Rezultatul selecției de voluntari pentru proiectul ”Trasee turistice în Colinele Transilvaniei”

În urma procesului de selecție pe principiul primul venit – primul servit, echipa de voluntari ai proiectului ”Trasee turistice în Colinele Transilvaniei” a ajuns în formulă completă.

Cei cinci membri care urmează să participe la identificarea, marcarea și mentenanța traseului de drumeție ce urmează să fie marcat în cadrul proiectului, sunt:

Nr. crt.

Nume și prenume

Data depunerii dosarului de înscriere

1.Cantor Cătălin 9 iunie 2021, ora 13.11
2.Baba Dorin- Ioan18 iunie 2021, ora 09.18
3.Opriș Alexandru18 iunie 2021, ora 09.18
4.Neagoe Vasile- Octavian18 iunie 2021, ora 09.18
5.Șerban Ioan- Ovidiu18 iunie 2021, ora 10.11

ANUNȚ DE SELECȚIE VOLUNTARI

Grupul de Acțiune Locală Asociația Transilvană Brașov Nord implementează, alături de GAL Dealurile Târnavelor, Gal Microregiunea Hârtibaciu și GAL Podisul Mediașului, proiectul ”Trasee turistice în Colinele Transilvaniei”, proiect finanțat din PNDR 2014-2020, Măsura 19 - LEADER, Submăsura 19.3, componenta B - Implementarea activităților de cooperare ale GAL-urilor selectate. Proiectul are o valoare de totală de 351.411,90 de Euro  (TVA inclusă), din care valoarea eligibilă este de 299.665,52 Euro (fără TVA) și 2.700 de Euro valoare neeligibilă. Valoarea totală eligibilă care revine GAL ATBN este de 83.621,37 de euro.

În acest context, GAL Asociația Transilvană Brașov Nord selectează persoane interesate să fie membre ale unei echipe de voluntari care să participe la identificarea, marcarea și mentenanța unui traseu de drumeție ce urmează să fie marcat în cadrul proiectului.

Sunt eligibile persoane care au împlinit vârsta de 18 ani, doresc și își asumă să participe la o tabără de 12 zile (include curs de prim ajutor, un atelier de geografie locală, un atelier interactiv de educație montană și ecologică, un laborator de comunicare). De asemenea, voluntarii vor trebui să participe la activitățile de identificare, marcare și mentenanță a traseului prevăzut în proiect, să cunoască regulile traseelor pe care intervin, să comunice eficient și asertiv cu ceilalți membri ai echipei, cu turiștii și autoritățile, să dezvolte echipa prin implicarea altor voluntari, să acorde primul ajutor,  să acorde ajutor pentru echipele serviciilor de urgență atunci când este nevoie.

Menționăm:

  • Depunerea dosarelor de candidatură se va face în perioada 31 mai – 19 iunie 2021, cu posibilitatea de prelungire până în data de 30 iunie 2021, în cazul în care nu este selectat numărul minim de voluntari, prelungirea urmând a fi anunțată și pe site-ul www.galatbn.ro, la secțiunea Proiect de cooperare – 19.3B, dar și prin afișaj la primăriile membre;
  • Principiul de selecție este primul venit – primul servit, pentru cei care au dosarele  complete;
  • Tabăra de formare gratuită va avea loc în perioada august – octombrie 2021, fiecare din cele 4 module va dura câte 3 zile, acestea desfășurându-se în locații diferite; participanții vor beneficia de cazare și masă gratuite, iar transportul va fi decontat;
  • Echipa de voluntari va beneficia de dotări necesare desfășurării activității: un UTV utilitar și o remorcă cu accesorii, 5 biciclete electrice, unelte și consumabile pentru marcare și mentenanța traseelor;

Cei interesați sunt invitați să își depună dosarele de candidatură care vor include copie CI, angajamentul  candidatului (Anexa 1) și consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Anexa 2) semnate. 

Dosarele se vor depune în format electronic (documente scanate), la adresa de e-mail contact@galatbn.ro, în perioada 31 mai – 19 iunie 2021 (respectiv, 30 iunie 2021, în cazul în care este anunțată prelungirea pe www.galatbn.ro). Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0784.298.863 sau 0784.298.864.

Rezultatele vor fi comunicate pe e-mail/telefonic candidaților și vor fi postate pe www.galatbn.ro.

>>>Descarca anuntul de selectie

>>>Descarca Anexa 1- Angajamentul candidatului

>>>Descarca Anexa 2- Consimțământ GDPR

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.