< Situație actualizată a proiectelor depuse la GAL ATBN
30.05.2014 15:20 Age: 10 yrs

Ghid de bune practici elaborat de angajații GAL ATBN


Cinci angajați ai Grupului de Acțiune Locală Asociația Transilvană Brașov Nord (GAL ATBN) au participat la un plasament de formare la Grupul de Acțiune Locală Piceno scarl, din Regiunea Marche, Italia. Stagiul de formare a avut loc în cadrul proiectului “Mobility in LEADER approach for the employees of the Local Action Group Brasov North Transylvanian Association – MobiLEAD”, finanțat de Comisia Europeană prin programul Leonardo da Vinci -“Învățare pe tot Parcursul Vieții”, Acțiunea Mobilitate. Beneficiarul grantului a fost Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB), care este membru fondator al GAL ATBN, iar angajații GAL ATBN au fost grupul țintă al proiectului. Ca urmare a participării la acest plasament, angajații GAL ATBN au elaborat un ghid de bune practici, pentru a împărtăși cu actorii din teritorii și alte persoane interesate experiența dobândită în cadrul acestui stagiu.  Ghid de bune practici  Detalii despre proiect puteți găsi pe site-ul ADDJB, la link-ul: http://www.addjb.ro/index.php?id=87&L=0.
Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.