< VERSIUNEA CONSULTATIVA a Ghidului solicitantului pentru sM 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”
19.10.2020 11:40 Age: 3 yrs

Prelungirea sesiunii de primire a cererilor de finantare pentru grupurile de producatori din sectorul pomicol, pana in data de 13 noiembrie 2020 (Sm 9.1a)


AFIR anunta prelungirea sesiunii de primire a cererilor de finantare pentru grupurile de producatori din sectorul pomicol, pana in data de 13 noiembrie 2020 (Sm 9.1a).

Astfel:

- Fructele românești pot ajunge în marile supermarketuri din țară și din Europa mult mai ușor prin colaborare!

- Producătorii din sectorul pomicol se pot asocia și astfel pot primi până la 100.000 Euro pe an ca grup de producători.

Aflați tot ce aveți nevoie să știți despre condițiile pe care trebuie să le îndepliniți pentru a beneficia de sprijin, din Ghidul Solicitantului: https://bit.ly/2Gfhzv0

 

Sursa: https://www.facebook.com/afir.info


Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.