< Lansare apel de selecție Măsura M1/2A - „Modernizarea exploatațiilor agricole, procesare și marketing local”.
16.11.2017 09:51 Vârstă: 2 yrs

Prelungire termene de depunere pentru Măsura M2/2B - „Tineri fermieri și ferme mici” si Măsura M3/6A Diversificarea activităților neagricole


Pentru a veni in intampinarea potentialilor beneficiari ai masurilor din Strategia de Dezvoltare Locala, GAL ATBN prelungeste termenele de depunere pentru Măsura M2/2B -  „Tineri fermieri și ferme mici” pana la data de 08 decembrie 2017 si  Măsura M3/6A "Diversificarea activităților neagricole" pana pe 04 decembrie 2017.

Ghidurile solicitantului și anexele le găsiți postate pe site, la următorul link:  galatbn.ro/index.php
Pentru eventuale clarificări, așteptăm să ne contactați. 
Succes!


Notebook 2015 GAL ATBN

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.