< FISĂ PROPUNERI PROIECTE - Strategia de Dezvoltare Locala GAL ATBN 2014 - 2020
15.03.2017 10:17 Vârstă: 1 year

Ghid spre consultare pentru măsura M3/6A - Diversificarea activităților neagricole


Grupul de Acțiune Locală Asociația Transilvană Brașov Nord pregătește prima lansare a Măsurii M3/6A Diversificarea activităților neagricole. În acest context, publicăm spre consultare prima varianta a ghidului solicitantului.

Termenul limită pentru transmiterea sugestiilor este 28 martie 2017. Modificările pentru definitivarea documentului se vor face pe baza propunerilor primite și a încadrării în condițiile de eligibilitate ale ghidului solicitantului pentru sub-măsura 19.2 "Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală"

 Eventualele observații și propuneri pot fi transmise, la adresa contact@galatbn.ro

 >> Descarca ghid consultativ masura M3/6A


Notebook 2015 GAL ATBN

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.