< Sprijin pregătitor pentru scrierea noilor strategii de dezvoltare locală
05.08.2015 16:49 Vârstă: 3 yrs

Festivalul “Floricele din jurul Cohalmului”


"Floricele" în versuri populare, strigături de joc și cântece

22 – 23 august 2015, Cetatea Rupea

Grupul de Acțiune Locală Asociația Transilvană Brașov Nord vă invită în perioada 22 – 23 august 2015 la Cetatea Rupea, la Festivalul “Floricele din jurul Cohalmului”. Evenimentul se derulează în cadrul proiectului de cooperare "Acțiuni comune pentru dezvoltarea zonelor cu tradiție din sudul Transilvaniei". Proiectul se derulează în parteneriat cu alte două GAL-uri, GAL Microregiunea Valea Sâmbetei și GAL Mărginimea Sibiului și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, Măsura 421 Implementarea proiectelor de cooperare. Participă ansambluri și producători locali din zona Rupea, din Mărginimea Sibiului și de pe Valea Sâmbetei. 

 


Notebook 2015 GAL ATBN

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.