< Noi contracte de finanțare semnate
02.06.2015 15:30 Vârstă: 3 yrs

Sprijin pregătitor pentru scrierea noilor strategii de dezvoltare locală


GAL Asociația Transilvană Brașov Nord a înaintat o cerere de finanțare către AFIR pentru obținere de sprijin financiar în cadrul măsurii 19.1 Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală. Valoarea solicitată se ridică la 13.499 de  euro nerambursabili și vor fi utilizați, în cazul aprobării proiectului, pentru scrierea strategiei de dezvoltare pentru perioada 2014-2020, acest document urmând să facă parte din dosarul de candidatură pentru reautorizarea asociației ca Grup de Acțiune Locală.


Notebook 2015 GAL ATBN

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.