< Lansare apel de selectie M5/6B
21.05.2019 14:15 Age: 1 year

Proiecte selectate de OJFIR/CRFIR


Proiectul cu titlul Modernizarea exploatației condusă de BIRO STEFAN, com. Homorod, nr. 304, jud. Brașov” selectat de GAL ATBN în cadrul Măsurii M2/2B Tineri fermieri și ferme mici, a primit notificarea de selecție și din partea OJFIR, urmând să semneze contractul de finanțare. Proiectul depus de Asociația Viscri Începe Schimbare destinație din locuință în centru de consiliere, modernizare generală, desființare corp C3, construire sală multifuncțională, amenajări exterioare și parcare acoperită” a primit notificarea de selecție din parte CRFIR 7 Centru Alba Iulia, urmând perioada de pregătire a documentației în vederea semnării contractului de finanțare.
Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.