< Rezultatul selecției de voluntari pentru proiectul ”Trasee turistice în Colinele Transilvaniei”
15.07.2021 12:02 Age: 3 yrs

Cursuri gratuite pentru Puncte Gastronomice Locale


Pentru a veni în sprijinul gospodăriilor din zona rurală, Consiliul Județean Brașov, împreună cu Agenția Națională a Zonei Montane, invită persoanele care doresc să înființeze Puncte Gastronomice Locale (PGL) la nivelul Județului Brașov, la un curs de formare pofesională.

Sunt vizați în special micii producători locali și posibilii doritori de înființare PGL-uri.

Cursurile sunt gratuite și se organizează la cererea unui număr de minimum 10 cursanți.

Primul curs organizat de AZM în județul Brașov se va desfășura în perioada 19-22 iulie 2021, cu prezență fizică, în comuna Feldioara, Căminul Cultural, str. Octavian Goga nr. 102. Pregătirea are o durată de 24 de ore și se finalizează cu acordarea unui atestat de participare, recunoscut de Oficiul Național al Registrului Comerțului ca document care poate fi prezentat în procesul de înregistrare a activității PGL pentru Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Individuale și Întreprinderi Familiale.

Mai jos puteți descărca documentele necesare:

 


Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.