Construire pensiune agroturistică, anexe şi împrejmuire

Titlu proiect: Construire pensiune agroturistică, anexe şi împrejmuire
Denumire beneficiar: Stanciu Cornel Întreprindere Individuală
Loc de implementare a proiectului: sat Bunești, comuna Bunești
Buget: Cost total: 218.360 Euro,
din care finanțare nerambursabilă: 99.982 Euro
Durata proiectului: 33 de luni
Data semnării contractului de finanțare: 12.04.2013
Stadiu: în derulare

Descriere

Proiectul prevede construirea unei pensiuni agroturistice clasificată la 3 margarete. Imobilul va avea structura P+M, cu bucătărie, living, 4 camere duble pentru turişti şi o cameră pentru proprietar.

Pentru desfăşurarea activităţii solicitantul se va organiza în întreprindere individuală. Lângă pensiune se construieşte un ţarc pentru păsări şi o anexă cu rol de depozitare a uneltelor agricole pe care se montează şi un sistem integrat format din 3 panouri solare pentru prepararea apei calde menajere. 

Amplasare: comuna Buneşti, sat Buneşti

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.