Înființarea și dotarea compartimentului public de mentenanță în comuna Măieruș, jud. Brașov

Titlu proiect: Înființarea și dotarea compartimentului public de mentenanță în comuna Măieruș, jud. Brașov
Denumire beneficiar:

Comuna Măieruș            

Loc de implementare a proiectului:

Comuna Măieruș           

Buget: 144.800 de euro
Durata proiectului: 8 luni
Data semnării contractului de finanțare:

02.10.2014

Stadiu: în derulare

Descriere

Necesitatea unui asemenea serviciu și a dotării sale cu un utilaj eficient și versatil rezidă din multitudinea de  lucrări care se pot executa pe drumurile aflate în proprietatea comunei întreținerea străzilor și drumurilor învecinate din comuna mai ales pe perioada toamnei și a iernii când deszăpezirea drumului ridică probleme serioase locuitorilor; întreținerea rigolelor și a șanțurilor de scurgere a apelor pluviale; întreținerea spatiilor verzi și a mediului înconjurător; realizarea unor servicii care să vină în ajutorul efectiv și exclusiv al comunității locale; creșterea calității vieții locuitorilor comunei.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.