Dezvoltarea compartimentului gospodăresc administrativ al comunei Bunești

Titlu proiect: Dezvoltarea compartimentului gospodăresc administrativ al comunei Bunești
Denumire beneficiar:

Comuna Bunești

Loc de implementare a proiectului:

Comuna Bunești

Buget: 148.964 de euro
Durata proiectului: 5 luni
Data semnării contractului de finanțare: 30.04.2015
Stadiu: în derulare

Descriere

Prezentul proiect are ca scop dezvoltarea compartimentului administrativ gospodăresc al comunei Bunești prin achiziționarea unui autogreder, un utilaj de ultima generație, eficient și multifuncțional cu ajutorul căruia se va realiza: întreținerea străzilor și drumurilor învecinate din comuna Bunești și din satele aparținătoare: Meșendorf, Criț, Viscri și Roadeș; realizarea deszăpezirii străzilor și drumurilor în perioada de toamnă-iarnă, perioada în care deszăpezirea drumurilor ridică probleme serioase locuitorilor; întreținerea rigolelor și a șanțurilor de scurgere a apelor pluviale;  întreținerea spatiilor verzi și a mediului înconjurător; realizării unor servicii care să vină în ajutorul efectiv și exclusiv al comunității locale; creșterii calității vieții locuitorilor comunei.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.