Best practices in LEADER Projects - Certificarea și obținerea unei denumire de origine/campanie de promovare a sării

Participare angajați și parteneri/lideri locali la Programul Best practices in LEADER Projects” & Efficient methods for implementing a strategy in the LEADER Programme framework”

În perioada 8 -11 iulie 2014, angajați ai GAL ATBN și lideri din teritoriu au participat, la invitația a două asociații din Portugalia - Associação Terras do Baixo Guadiana și  Associação de Defesa do Património de Mértola -  la un program de vizite de studiu la proiecte finanțate de GAL, prin Programul LEADER.

Ziua 3 | 11 iulie 2014

Beneficiar: TRADISAL – Associacao de Produtores de Sal Marinho Tradicional do Sotavento Algarvio

Acest proiect a avut ca obiectiv principal certificarea sării de mare tradițională din Castro Marim și apoi obținerea denumirii de origine protejată. A vizat, de asemenea, implementarea unei campanii de promovare și prezentare a sării și a florii de sare produse în Castro Marim prin crearea de ambalaje, postere, pliante și participarea la târguri naționale și internaționale.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.