Best practices in LEADER Projects - Castro Marim – Pământurile de sare

Participare angajați și parteneri/lideri locali la Programul Best practices in LEADER Projects” & Efficient methods for implementing a strategy in the LEADER Programme framework”

În perioada 8 -11 iulie 2014, angajați ai GAL ATBN și lideri din teritoriu au participat, la invitația a două asociații din Portugalia - Associação Terras do Baixo Guadiana și  Associação de Defesa do Património de Mértola -  la un program de vizite de studiu la proiecte finanțate de GAL, prin Programul LEADER.

Ziua 3 | 11 iulie 2014

Beneficiar: Terras de Sal – Comércio e Transformação de Sal Marinho Tradicional, CRL

Acest proiect a prevăzut obținerea unei codificări specifice pentru ambalajele comercializate de cooperativă (coduri de bare), crearea unui website și achiziția domeniului de internet, participarea la târguri internaționale profesionale pentru promovare în rândul clienților, editarea de materiale informative pentru promovarea caracteristicilor și a calității produselor și realizarea unui film documentar despre recoltarea sării de mare. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 39.684 de euro, cu o cofinanțare nerambursabilă de 75%.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.