Best practices in LEADER Projects - Ceramica Mantarrota

Participare angajați și parteneri/lideri locali la Programul Best practices in LEADER Projects” & Efficient methods for implementing a strategy in the LEADER Programme framework”

În perioada 8 -11 iulie 2014, angajați ai GAL ATBN și lideri din teritoriu au participat, la invitația a două asociații din Portugalia - Associação Terras do Baixo Guadiana și  Associação de Defesa do Património de Mértola -  la un program de vizite de studiu la proiecte finanțate de GAL, prin Programul LEADER.

Ziua 3 | 11 iulie 2014

Beneficiar: Rodrigues e Neto, Lda.

Acest proiect a vizat crearea de replici ale căminelor algarveze și a altor obiecte relaționate cu Ria Formosa. Prin intermediul acestui proiect s-a dorit recuperarea unui obiect și adaptarea sa pentru producție. A prevăzut, de asemenea, reabilitarea magazinului de artizanat, crearea unui sistem de comercializare online și achiziția unor echipamente. Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de 18.860,85 de euro, cu o contribuție de 50%.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.