Best practices in LEADER Projects - Centrul de interpretare a teritoriului

Participare angajați și parteneri/lideri locali la Programul Best practices in LEADER Projects” & Efficient methods for implementing a strategy in the LEADER Programme framework”

În perioada 8 -11 iulie 2014, angajați ai GAL ATBN și lideri din teritoriu au participat, la invitația a două asociații din Portugalia - Associação Terras do Baixo Guadiana și  Associação de Defesa do Património de Mértola -  la un program de vizite de studiu la proiecte finanțate de GAL, prin Programul LEADER.

Ziua 2 | 10 iulie 2014

Beneficiar: Primăria comunei Castro Marim

Acest proiect este amplasat pe Colina do Revelim de Santo Antonio și se dorește a fi un spațiu de primire a turiștilor și, totodată, punct de pornire pentru itinerariile și vizitele în teritoriul județului Castro Marim și al Guadianei de Jos. Prezentându-se publicului într-o clădire cu o localizare geografică privilegiată și cu o formă cu o vizibilitate de 360 de grade, găzduiește un chioșc virtual sub forma unei machete (a județului) 3D , care informează și încurajează turiștii să viziteze diferite puncte de atracție. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 158.750,00 de euro, cu o cofinanțare de 60%.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.