Best practices in LEADER Projects - Drumurile Guadianei

Participare angajați și parteneri/lideri locali la Programul Best practices in LEADER Projects” & Efficient methods for implementing a strategy in the LEADER Programme framework”

În perioada 8 -11 iulie 2014, angajați ai GAL ATBN și lideri din teritoriu au participat, la invitația a două asociații din Portugalia - Associação Terras do Baixo Guadiana și  Associação de Defesa do Património de Mértola -  la un program de vizite de studiu la proiecte finanțate de GAL, prin Programul LEADER.

Ziua 2 | 10 iulie 2014

Beneficiar: ODIANA – Asociația de Dezvoltare din Guadiana de Jos

Acest proiect a vizat două aspecte complementare și anume, promovarea și consolidarea ofertei turistice din Guadiana de Jos și implementarea de noi produse turistice – sport, timp liber și recreere- asociate cu caracteristicile de mediu și culturale din regiune.  Proiectul a obiectiv crearea în Guadiana de Jos a unei rețele de trasee, prin diverse modalități, semnalizate și marcate în mod corespunzător, respectând normele de semnalizare europene; punerea în valoare, dinamizarea și aprofundarea oportunităților din Guadiana de Jos; promovarea către excursioniști a producătorilor și artizanatului local. Valoarea eligibilă a proiectului a fost de 48.876,57 de euro, cu o cofinanțare nerambursabilă de 75%.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.