Best practices in LEADER Projects - Dulciuri tradiționale din Guadiana de Jos

Participare angajați și parteneri/lideri locali la Programul Best practices in LEADER Projects” & Efficient methods for implementing a strategy in the LEADER Programme framework”

În perioada 8 -11 iulie 2014, angajați ai GAL ATBN și lideri din teritoriu au participat, la invitația a două asociații din Portugalia - Associação Terras do Baixo Guadiana și  Associação de Defesa do Património de Mértola -  la un program de vizite de studiu la proiecte finanțate de GAL, prin Programul LEADER.

Ziua 2 | 10 iulie 2014

Beneficiar: A Prova, Pastelaria Lda

Prin acest proiect s-a solicitat sprijin pentru extindere și dezvoltarea capacității de producție prin achiziția de echipamente și mijloace de transport pentru distribuție. Obiectivul pentru zona care se va extinde este de a crea o cofetărie, în timp ce în prezent zona de patiserie se rezuma doar la laboratorul de patiserie. Echipamentele achiziționate au servit pentru necesitățile de producție, pentru servirea clienților, dar și pentru optimizarea transportului în vederea creșterii performanței în teritoriul Guadianei de Jos.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0268/470505
Fax: 0268/470504
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.